EPMSZP HERCZOG PORTAL - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA      
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Hírek

Elfogadta az EP 2014-es költségvetése tervezetét

Üdvözli Herczog Edit, hogy az EP közösen és hatékonyan kidolgozott büdzséjét elfogadta a plenáris ülés szerdán. A képviselő szerint a legfontosabb, hogy a jövőre esedékes választás és a horvát csatlakozás többletköltségeit biztosítsa a tervezet. 

Részletek
Az EP költségvetése szolgálja a válságkezelést

A közpénzek takarékos és hatékony elköltésére szólított fel Herczog Edit az EP 2011-es költségvetésének zárszámadásáról szóló vitában. A szocialista képviselő támogatja a zárszámadásról szóló jelentés elfogadását, mert 2011 során a tovább fejlődött és finomodott az Európai Parlament pénzügyi gazdálkodása, s megszívlelésre kerültek a korábbi javaslatok. 

Részletek
Bölcs EP-döntés CO2-ügyben

Keddi szavazásán 315 ellenében 334 szavazattal elutasította az EP azt a Bizottsági javaslatot, amely befagyasztotta volna a szén-dioxid kibocsátási engedélyek kiadását egy időre, hogy azok árát mesterségesen magasabban tartsa. „A növekedés, az európai ipar versenyképessége szempontjából a legbölcsebb döntést hozta meg az EP” – kommentálta a Magyar Szocialista Párt Európai Parlamenti Delegációja (EPMSZP) a szavazás végeredményét. A szocialista képviselők szerint a magyar gazdasági szereplők számára is a legkedvezőbb döntés született.    

Részletek
tovább